Це індивідуальне весільне святкування – важлива частина церемонії одруження, без якого не обійдеться жодне весілля. Також важко уявити, що вперше стара традиція виникла на 5000 років тому! Пропонуємо краще розкрити всі ключики обручок. Можна купити срібні обручки пара у нашому інтернет магазині зі знижкою.

Table of Biography

Чому третій палець

Потрібно звернутися до історичних подробиць, щоб відповісти на розміщений запит. Стародавні єгиптяни були першими, хто носив весільні каблучки. Їх вибір припав на третій палець. Це сталося не випадково: жителі Стародавнього Єгипту вважали, що в ньому бере початок кровоносна судина, що веде прямо до серця. Останнє насправді постійно думали про головний символ кохання. Єгиптяни виготовляли каблучки з осоки, надавали їм круглу форму.

Стародавні греки продовжували звичай торгувати обручками. У еллінів декор додатково носили на третьому пальці, що говорило про те, що людина вже знайшла споріднену душу.

Не залишилися осторонь і жителі Стародавнього Риму, фактично відкривши новий обряд. Вони внесли в нього істотні зміни, першими почали виготовляти сталеві вироби. Але палець залишився тим самим. Як правило, каблучки були стилізовані під фокуси, що символічно вказувало на рівність обов’язків дружини і чоловіка.

Що стосується наших найближчих предків – давніх слов’ян, то вони вважали за краще не відступати від усталених звичаїв, залишаючись надягати весільну каблучку на безіменний палець. Тож тисячолітня рутина фактично збереглася до наших днів.

Правда, ті, хто сумнівається, висловлюють більш прозаїчну незгоду з цього приводу. Саме третій палець менше інших задіяний у повсякденних справах. Самоцвіт, одягнений на нього, не завдає людині болю.

Важко зробити однозначний висновок щодо вибору пальця для інтерактивного кільця. Однак незважаючи на це, жодна людина не мала здатності змінити стародавню рутину протягом століть.

Різновиди весільних обручок

Перед тим, як відправитися в ювелірний магазин, не завадить ознайомитися з існуючими варіантами весільних модних прикрас. По-перше, давайте перевіримо, яку форму мають кільця взаємодії:

  1. Класика. Це гладкі кільця з рівним зовнішнім або внутрішнім рахунком. Функціональний вибір, який подобається більшості пар за його лаконічність, а також зручність використання.
  2. Закладні кільця. Досить величезні вироби, виконані в хай-тек дизайні. Ця версія ідеально підходить для гравіювання або складних стилів на безелі.
  3. Прямо. Вони мають гладку поверхню, виглядають стильно та керовано. Цінителям простоти і строгості він точно сподобається.
  4. Круглий. Ще одна назва цього виду – «бублик». Найбільш зручний варіант дизайну, який не створює незручностей у побуті. Зазвичай його збирають чоловіки.
  5. Піднятий. Вони закруглені як зсередини, так і зовні. Для кращої краси ви можете покращити предмети візерунком.
  6. Увігнутий. Одні з найпрактичніших обручок для модних прикрас. Їх зовнішня сторона дещо увігнута всередину, а внутрішня – зазвичай кругла. Завдяки цим функціям каблучки практично не піддаються механічним навантаженням, тому довго зберігають привабливий вигляд.

More Uncategorized

Обручки на весілля, цікаві правди Fans Also Viewed

Read More: World News | Entertainment News | Celeb News
Mask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

1997 Wedding: Are Eddie McGuire And Wife Carla Getting Divorce? Children, Age & Net Worth

Taylor Frankie Paul Reddit Drama – Did She Cheat On Her Husband?…

Keanu Reeves and Melanie Lynskey bonded at a party of photos of dogs in costumes : INTERNEWSCAST

20 May 2023 Keanu Reeves and Melanie Lynskey bonded at a party…

What Might Be The Best Apartment In All Of San Francisco Just Sold For $29 Million

I grew up in San Francisco surrounded by a lot of very…

Ha’a Keaulana

Table of Biography Ha’a Keaulana is a famous Hawaiian Professional Photographer. Ha’a…